گلفام ارومیه، بنیاد خود را در سال ۱۳۲۹ خورشیدی با اهداف کیفیت، اصالت، و تأثیرات مثبت اقتصادی،اجتماعی گذاشت. با استفاده از مواد اولیه محلی و فرهنگ آذربایجان، به تولید رب گوجه فرنگی، سرکه و دیگر فراورده‌های خوراکی اشتغال ورزید. با گذشت زمان، گلفام به کیفیت و تازگی محصولات متعهد بوده ، چون بخشی از میراث خانوادگی خود را در دل مشتریان جا باز کرده است. در عصر نوین، با گسترش محصولات و استفاده از تکنولوژی و استانداردهای بین‌المللی، به بازار جهانی گام نهاد. گلفام در حالیکه به میراث و کیفیت پایبند مانده، نوید دهنده آینده‌ای پایدار برای صنعت غذایی ایران نیز است.

ورود به وبسایت شرکت گلفام ارومیه